Je praktijk verkopen kan in vele vormen

Omdat een praktijkovername nooit hetzelfde is, werkt Podotherapi3 met verschillende overname modellen.

Zo blijft er nog alle ruimte voor ondernemerschap van individuele Podotherapeuten. Tenslotte ontwikkelen we als partner samenwerkingsvormen tussen verschillende praktijken in de regio. Zo zet u een nieuwe stap met uw praktijk.

 

Praktijkovername

Uw praktijk aanbieden ter overname is een grote stap. U heeft met hart en ziel een prachtige praktijk opgebouwd, een goed ingespeeld team samengesteld en een waardevolle en hechte band met uw patiënten gecreëerd.

Stel: u overweegt toch uw podotherapiepraktijk te verkopen en zoekt een betrouwbare overnamekandidaat. Podotherapi3 biedt verschillende mogelijkheden in het overnameproces van uw podotherapiepraktijk. Denk daarbij aan managementondersteuning, gedeeltelijke overname of het volledig overdragen van de praktijk.

Toch kunt u meerdere redenen hebben om een (gedeeltelijke) praktijkovername te overwegen. U wilt zich bijvoorbeeld weer volledig focussen op de patiëntenzorg en alle organisatorische zaken overdragen aan Podotherapi3. Hierdoor kunt u zich ervan verzekeren dat de toekomst van uw praktijk gewaarborgd is, door samen te werken met het Podotherapi3 serviceorganisatie.

Podotherapi3 is een nieuw en uniek concept en dat is niet zonder reden. Het is onze ambitie om de eerste keuze te zijn voor zowel patiënten als podotherapie professionals. We investeren graag in (duurzame) innovaties, maken we gebruik van moderne technologieën en implementeren we verschillende werkpatronen ten behoeve van onze patiënten en praktijkteams.

Podotherapi3 is klaar voor enorme groei en zijn er van overtuigd dat vele praktijkeigenaren van onze meerwaarde kunnen profiteren. Wij kunnen u volledig ontzorgen, waardoor u zich volledig kunt richten op het geven van de best mogelijke zorg voor uw patiënten. Wij kennen een scala van samenwerkingsmogelijkheden en gaan graag met u in gesprek wat wij voor ú kunnen betekenen.

Continuïteit

Praktijkovername betekent kiezen voor continuïteit. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de Podotherapeut en zijn team. Podotherapi3 zet de zorg voor patiënten bij voorkeur samen met de voormalige praktijkhouder voort. Dat is tenslotte de behandelaar waar de patiënten voor hebben gekozen. Daarom is het voor de praktijkhouder ook mogelijk om na de overname medeverantwoordelijk te blijven voor de praktijk. De invulling van dit partnermodel kent vele mogelijkheden. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.


Kwaliteit

Door samenwerking profiteert iedere praktijk van schaalvoordelen van het hele netwerk. Na een overname zullen een Podotherapeut en een praktijkmanager eindverantwoordelijk zijn. Zij bewaken en optimaliseren de kwaliteit van de podotherapeutische behandelingen en het organisatorische beleid in de praktijk. Zo verbeteren we voortdurend de patiëntenzorg en de kwaliteit van de voetzorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.