Als podotherapeut wilt u zich het liefst bezig houden met de zorg voor uw cliënten.
Geeft u de overige taken het liefst uit handen?
Dan bieden we u ondersteuning op verschillende gebieden:

Secretariaat (telefonie)

Podotherapi3 biedt vanuit haar hoofdkantoor diverse ondersteunde taken, zoals het aannemen van telefoontjes en het inregelen van afspraken tijdens werktijden.
Wanneer uw therapeuten niet gestoord willen worden tijdens het behandelen van patiënten bieden wij de mogelijkheid om de telefoon door te schakelen naar één van onze professionele secretaresses. Wij nemen de telefoon aan met de naam van uw praktijk en nemen de boodschap aan. Zo wordt u niet gestoord tijdens uw werkzaamheden.
Afhankelijk van uw managementpakket kunnen we direct een afspraak maken in de praktijkagenda of een e-mail versturen met een terugbelverzoek. Op deze wijze wordt u en uw personeel niet gestoord, maar blijft uw praktijk wel bereikbaar.
Wilt u hier meer over meten, neem dan contact op.


Inkoop

Podotherapi3 geniet van verschillende inkoopvoordelen bij leveranciers. U profiteert als praktijkeigenaar van deze voordelen. Wanneer u een kleinschalige praktijk heeft kan het soms lastig zijn om afspraken te maken met grote partijen voor het leveren van relatief kleine orders.

De benodigdheden voor uw praktijk worden direct aan u geleverd. Dus geen tussenkomst van andere partijen of het op moeten halen van materialen bij een depot.

Doordat wij samen sterk zijn kunnen we uw praktijk verschillende voordelen bieden op gebied van inkoop, zo kunt u zich focussen op uw hoofdtaak: het behandelen van patiënten. We vertellen u hier uiteraard graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfspodotherapie

Bedrijfspodotherapie is een opkomende specialisatie binnen ons vakgebied.
Het vergt veel kennis van regelgeving en de juiste materialen.

Pi3 helpt u om contacten te leggen met bedrijven uit uw omgeving waarbij u uw expertise kunt uitoefenen.

En u kunt gebruik maken van onze ondersteuning.

HR

Podotherapi3 heeft mogelijkheden u te helpen bij (tijdelijk) personeelstekort. daarnaast hebben we een enorme kennis in huis op het gebied van HR. Denk hierbij aan het vervaardigen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling scholing en leercultuur. Tevens hebben we een vertrouwenspersoon die u in kunt schakelen voor uw werknemers.

Dit alles gaat bijdragen aan een positief werkklimaat binnen uw bedrijf waar werkgeluk voor uw personeel ook centraal moet staat.

Financiële en loonadministratie

Ondersteuning in uw financiële en loonadministratie? Podotherapi3 Management ondersteunt u daar graag in. Wij bieden u een eigen digitale omgeving waarin u administratie wordt gevoerd. Zo heeft u altijd inzicht en toegang.

Binnen de verschillende mogelijkheden krijgt u een eigen accountmanager welke het aanspreekpunt is voor uw administratie. Hij of zij zal met u meedenken en u adviseren. Gemakkelijk want zo is er één aanspreekpunt voor uw vragen en opmerking rondom uw administratie.