Werken bij Podotherapi3

Of je nu net start of je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan, bij Podotherapi3 bieden we je alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen. Een ervaren podotherapeut als budy/ begeleider en aanvullende opleidingen via de bekende opleiders.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot zelf ondernemen. Dat kan bijvoorbeeld als medeaandeelhouder van een praktijk, maar andere vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Samen kijken we hoe we jou kunnen versterken en zorgen we ervoor dat jij de regie kunt pakken over je eigen loopbaan.

Balans tussen werk en privé

Je presteert alleen goed als je ook lekker in je vel zit. Zowel fysiek als mentaal. Daarom investeren wij in het welzijn van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen. Maar ook met een gezonde balans tussen werk en privé, gezond leven door eten, beweging aangevuld met eventueel mental coaching.

Waar we ook veel aandacht aan geven is zorgen dat we elkaar zien. Zien als mens en professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Want ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk; het leven draait niet om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten zijn we er altijd voor elkaar.

Samengevat

1. Elke startende Medewerker wordt gekoppeld aan een ervaren mentor
Omdat we begrijpen dat de overgang van het klaslokaal naar de praktijk best spannend kan zijn word je als startende behandelaar gekoppeld aan een ervaren mentor.

2. Wij zorgen voor een professionele onboarding
We nemen onboarding serieus, daarom bieden we je (naast onze vakkennis) diverse ontwikkelingsmodules aan.

3. Wij bieden jou een individueel carrière pad
Of je nu droomt om zelfstandig ondernemer te worden of je gaat voor een perfect werk-privé balans. Jij kiest jouw pad.

4. Wij hebben specialisten in elke regio
Er is altijd een mentor/vraagbaak in de buurt, die jou kan helpen met uitdagingen op een bepaald specialistisch vlak.

5. Bij Podotherapi3 kan je een leven lang leren
Middels onze cultuur kun je ook na dat je werkplek hebt gevonden jezelf blijven ontwikkelen. Klassikaal, op de praktijkvloer en/of online.

6. Ben je niet alleen talentvol, maar ook ondernemend? Begin met ons een praktijk!
Zorg, Samenwerking en Ondernemerschap zijn de drie Kernwaarden van Podotherapi3. En daarom staan wij er ook voor open om samen te ondernemen.

7. Wij zorgen voor je en hebben aandacht voor elkaar!
Naast het vieren van successen hebben we ook oog voor hoe het met jou als persoon gaat en zijn er voor je waar nodig!